marți, 3 noiembrie 2020

Jucăria Păpușa Zâna Zburătoare sau Prințesa Flying Fairy

Jucăria Păpușa Zâna Zburătoare sau Prințesa Flying Fairy

            Zâna zburatoare sau denumirea ei originală Flying Fairy este o jucărie interactivă, atrăgătoare, unică și distractivă care poate fi cadoul ideal pentru fetițele cu vârsta de peste 6 ani. Aceasta are un aspect atragător și dinamic, putând fi folosită cu ușurintă de către copii.

Zâna zburatoare chiar zboară?

Da! Zboară precum elicopterul. Dar este o zână, ceea ce o face o jucărie mult mai atractivă pentru fete. A fi o jucărie feminină nu înseamnă că nu poate fi dinamică și interesantă. Controlezi zâna cu mâinile tale. Când coboară, tu îți pui mâna sub ea și ea se ridică din nou înainte să se atingă de mâna ta. Jucăria nu este doar distractivă pentru a se juca, ci o face și pe fetiță să se gândească la modul în care zboară, care va fi urmatorul punct unde se va duce, astfel rezultând un entuziasm mai mare față de știință. După ce s-au jucat o vreme cu zâna, fetele încep de obicei să experimenteze cu păpusa, punând-o în diferite poziții și testându-i limitele. Acest lucru este mult mai educativ decât păpușile tradiționale care ar putea fi drăguțe, dar nu fac cu adevărat nimic pentru a entuziasma fetele și a da frîu liber imaginației.

Zâna este unică prin faptul că zboară ca prin magie din mâna copilului. Zâna este în esență o jucărie de tipul unui elicopter de interior cu un corp de zână din plastic care măsoară aproximativ 22 cm înălțime și 10 cm lățime. Lamele  elicopterului sunt de fapt partile rochiei sale care se învârt in cerc.

Este drăguță și durabilă

Când vine vorba de păpuși pentru fete, aspectul contează foarte mult. Zâna are o față drăguță și este machiată. Zâna zburătoare este colorată in nuanțe de mov și roz iar rochia ei este sub forma petalelor de flori colorate în nuanțe de roz sau mov. Fetele au întotdeauna un zâmbet mare când văd prima dată această jucărie. Accesoriile pentru păpuși nu sunt detașabile, ceea ce este un lucru bun, deoarece, așa cum știu toți părinții, nu durează mult până când un copil își răspândește accesoriile jucăriilor prin toată casa și le pierde. Jucăria este, de asemenea, foarte durabilă. Nu se rupe chiar dacă se lovește de perete sau de mobilier. Un ventilator de tavan ar fi totuși un test greu. Se oprește automat atunci când lovește ceva și este proiectată să suporte șocuri fără a se rupe.

Operațiunea zâna

Jucăria are două părți principale: baza și zâna. Baza este o telecomandă care este utilizată pentru a porni și opri zâna. De asemenea, baza este folosită pentru a încărca zâna. Este nevoie de puțin mai puțin de o jumătate de oră pentru a încărca zâna și, atunci când este complet încărcată, aceasta poate zbura timp de 5 până la 10 minute înainte de a fi necesară o nouă încărcare.

Reîncărcarea  păpușii se face printr-un fir de tip USB conectat la un calculator sau laptop timp de 30 minute, timpul de zbor fiind între 6-8 minute. Când este gata să zboare, scoateți cablul de alimentare de sub fustă. Apoi rotiți comutatorul de alimentare situat sub fusta ei în poziția „pornit” și apăsați butonul mare violet pentru a elibera magia!

Pentru a face zâna  să zboare trebuie să vă întindeți mâna sub zână pentru a controla modul ei de zbor. Ar trebui să plutească la câțiva centimetri de mâna dvs.

Un sfat din experiența personală: în manualul de utilizare scrie să  țineți lateral zâna de picioare, astfel încât să nu interfereze cu senzorul. Am constatat că, dacă îl țineți de cap și îl lăsați să plece, acesta va cădea la pământ pentru o secundă, dar după ce va ridica din nou, atunci veți putea începe să vă folosiți mâna. Funcționează excelent de fiecare dată!

            Este periculosă?

A o numi periculosă ar fi prea mult. Dar totuși, se recomandă supravegherea unui adult. Cel puțin până când copilul învață cum să folosească jucăria. Așa cum am menționat anterior, se oprește automat atunci când lovește ceva.

Deci este o jucărie grozavă care merită achiziționată pentru ați face copilul fericit. Dar de unde o cumpăr? Aceasta poate fi cumparată de aici și vine  ambalată individual în cutie împreună cu cablul de reîncărcare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu