marți, 21 iulie 2015

Incearca antrenamentul Body Time EMS la Studio BodyTech

Pentru toti cei care nu au auzit inca de conceptul de Body Time, ei bine, acesta se refera la un nou concept de fitness care consta intr-un antrenament de fitness care include electrostimulare musculara (EMS).

Body Time training isi propune sa acopere in doar 20 minute de antrenament toate nevoile in materie de exercitii fizice pe care cineva le-ar putea avea pentru a se mentine in forma. Astfel, body time are efecte vizibile asupra organismului precum: tonifierea, reducerea centrimentrilor din talie si scaderea kilogramelor, redarea unui tonus general bun si crearea unei bune rezistente fizice. Antrenamentul body time ems se realizeaza o singura data pe saptamana datorita intensitatii acestuia, corpul avand nevoie de timp pentru a-si reveni.

Chiar daca la prima vedere EMS nu pare a fi o forma de antrenament, body time este un sport prin simplul fapt ca acesta combina electrostimularea musculara in acelasi timp cu exercitiile fizice. Iar pentru a fi sigur(a) ca realizezi combinatia de exercitii potrivita, atunci ai tot timpul la indemana sfaturile unui antrenor personal ems. Asadar, cu body time beneficiati de tot ceea ce este necesar pentru a fi in cea mai buna forma.

It's Body Time - Manuela Harabor @ Studio Body Tech with Robert Buzatu
In ciuda faptului, ca body time este un concept relativ nou in zona de fitness si wellness, acesta si-a facut aparitia in destul de multe Sali de fitness din tara. In Bucuresti, acesta este prezent in diverse locatii, fiecare dintre salile de antrenament ce au inceput sa-l aiba ca parte din programul lor de training, intrecandu-se in oferte dintre cele mai atractive. Un exemplu in acest sens il reprezinta Studioul Body Tech din Bucuresti, o sala de sport specializata in materie de body time, al carui sediu este central, in zona Unirii. Acesta vine cu numeroase oferte body time adaptate in asa fel incat sa fie accesibile unui numar cat mai mare de persoane. Astfel, pretul unui antrenament body time variaza intre 50 - 120 Lei / sedinta, in functie de abonamentul ales.

Prin urmare, contrar faptului ca body time este un concept nou in materie de fitness, prin eficienta pe care o are, acesta a inceput sa devina din ce in ce mai popular si sa faca parte din programul de exercitii de fitness si wellness al multor persoane iubitoare de sport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu