joi, 15 august 2013

Cu ocazia zilei de 8 martie, George Pistol, primarul din Buftea a organizat o petrecere pentru toate femeile din oras

Primarul din Buftea George Pistol a organizat o petrecere, pentru toate femeile din oras, cu ocazia zilei de 8 martie, ziua internationala a femeii. Evenimentul a fost nu doar o frumoasa petrecere dar in egala masura a reusit sa le ofere femeilor de toate varstele din buftea si o iesire din cotidian si un binevenit prilej de relaxare si socializare.

Primarul George Pistol le-a asteptat, pe participantele la petrecere, in fata studioului 12, din Buftea unde a avut loc evenimentul si impreuna cu viceprimarul si alti reprezentanti ai organizatorilor le-au oferit acestora flori.

Petrecerea a debutat cu o masa festiva, oferita participantelor, intr-un cadru elegant si distins. Organizatorii s-au ocupat ca pe mesele impodobite cu ghirlande de baloane colorate si invelite in fete de masa de satin, sa se gasesca apetisante produse culinare si bauturi fine. Acestea alturi de muzica buna au pregatit atmosfera pentru specatacolul ce avea sa urmeze. Buna dispozitie a doamnelor participante la petrecerea organizata de primaria orasului Buftea cu ocazia zilei de 8 martie a fost asigurata prin participarea celebrilor comici Romica Tociu si Cornel Palade.

Dupa ce atmosfera de petrecere a fost ceeata pe scena a urcat Adrian Enache care le-a dedicat femeilor participante la sarbatorirea zilei de 8 martie toate  frumoasele sale slagare. Dupa incheiarea recitalului acestuia, scena a fost ocupata de o trupa de dansatori care le-a ridicat in picioare la propriu pe toate participantele la petrecere care s-au lasat purtate de dans pe ritmurile muzicii. Dj-ul a schimbat apoi ritmul si le-a bucurat pe doamnele si domnisoarle care au petrecut la studioul 12 cu acordurile frumoaselor melodii populare iar doamnele nu s-au dat in laturi sa se bucure de horele si sarbele traditionale.

La mijolcul petrecerii amfitrionii acesteia, Romica Tociu si Cornel Palade l-au suit pe scena pe primarul orasului Buftea, George Pistol. Decalrat "vinovat", de cei doi comici , pentru realizarea acestui eveniment, primarul orasului Buftea nu a scapat fara a adresa cateva cuvinte participantelor la sarbatorirea zilei de 8 martie. In cadrul discursului sau emotionant primarul George Pistol le-a urat tuturor "doamnelor, domnisoarelor, mamelor, bunicilor, femeilor" o primavara frumoasa si plina de zambete si bucurii si...la multi ani! Mai mult el a tinut sa le spuna doamnelor ca in opinia sa "avem datoria de a va celebra in fiecare zi pentru ca meritati din plin" cu atat mai mult in zilele special dedicate sarbatoririi sexului frumos.

Seara a continuat in aceiasi atmosfera de bucurie cu un recital sustinut de Stefan Stan, celebrul castigator al show-ului, Vocea Romaniei care a reusit prin interpretarea sa sa bucure pe toate paricipantele la sarbatorirea zilei de 8 martie indiferent de varsta. A urmat mai apoi o alta repriza la care doamnele au fost invitate sa danseze pe muzica dj-ului de o trupa de dansatori profeisonisti.

Organziatorii le-au surprins pe doamnele si domnisoarele prezente la petrecere  si  in acordurile specifice de "la multi ani!", au adus....tortul! Primarul orasului Buftea, George Pistol a cedat onoarea de a taia tortul uneia dintre doamnele aflate in apropierea sa. Tortul a fost oferit si el de primarie care le-a transmis "la multi ani!" femeilor din Buftea si prin intermediul literlor de zahar care ii  impodobeau glazura.

In incheierea serii cei de la trupa Holograf le-au incantat cu piesele lor pe toate doamnele si domnisoarele prezente in platoul 12, la sarbatorirea zilei de 8 martie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu