miercuri, 22 mai 2013

11 sfaturi pentru o piele frumoasa

Exista o multime de expresii care contin cuvantul “piele” — cel mai mare organ al nostru si, potrivit medicinii chineze pe baza de plante, cel de-al treilea plaman.


Cand spunem ca incercam sa fim in pielea cuiva, aratam, in general, compasiune, incercam sa ne punem exact in aceeasi situatie (dificila) cu altcineva.
Un artist si-ar dori ca operele sale de arta sa ne intre pe sub piele, sa ne castige aprecierea sau simpatia.
A nu-si mai incapea in piele inseamna a fi bucuros, fericit sau foarte ingamfat.
A avea pielea groasa sau a fi gros la piele inseamna a fi lipsit de bun-simt, obraznic.
Adevarul fundamental cu privire la obtinerea unei pieli frumoase este sa ne simtim bine, confortabil in propria piele.


Toate produsele de frumusete de pe piata, de la cele naturale (fructe si legume), la cele sintetice, de laborator, nu pot da stralucire pielii voastre daca sunteti: stresati, mancati alimente nesanatoase, nu dormiti suficient, sunteti sedentari. Pielea spune povestea vietii noastre.


Ingrijirea pielii inseamna ingrijire pe interior si pe exterior. Este esential sa reducem raspunsul inflamator. Simplu spus: stresul imbatraneste si epuizeaza vitalitatea. In loc sa radiati de fericire si sa afisati o atitudine pozitiva, apareti negative intrucat secretati toxine.


Cunoasteti-va tipul de ten pentru a realiza o autoingrijire corecta.


Tratament de frumusete



  1. Mancati o varietate de fructe si legume. Dieta mediteraneana este nemaipomenita pentru piele. Somonul si alimentele bogate in omega 3 au un impact pozitiv. Cand este vorba de pielea voastra, sunteti ceea ce manancati. Nota: zaharul este inflamator.

  2. Pastrati-va pielea curata si hidratati pielea uscata; dermatologii recomanda hidratarea pielii uscate de doua ori pe zi si peste noapte.

  3. Pentru tenul gras utilizati acizi naturali din fructe.

  4. Un pic de soare este sanatos si creste starea de spirit. Cu toate acestea, protejati-va fata prin utilizarea unei protectii solare adecvate.

  5. Ceaiul verde este un antiinflamator, iar, in laborator, s-a demonstrat ca are proprietati vindecatoare pentru piele.

  6. Beti apa pentru a elimina toxinele.

  7. Faceti exercitii pentru a indeparta hormonii de stres si a imbunatati circulatia.

  8. Faceti-va somnul de frumusete; pielea se regenereaza, iar hormonii isi capata echilibrul.

  9. Nu fumati si feriti-va de fumatul pasiv si de alti poluanti evidenti.

  10. Tintiti catre o sanatate buna. Cand sunteti sanatosi, aveti un aspect mai tineresc si va purtati in acest fel. Boala va darama si va seaca de energie.

  11. Zambiti si veti arata mai tanari si mai frumosi.


Nu va fortati frumusetea. Sporiti-o. Evitati produsele chimice si tratamentele dure. Evitati schimbarile drastice si cantitatile mari de machiaj. Simplificati totul cu o abordare mai naturala. Exprimati cine sunteti — nu un ideal artificial. Nu mascati adevarata voastra persoana. A trai adevarul a cine sunteti este extraordinar!


Sursa:


http://www.care2.com/greenliving/11-tips-how-to-get-beautiful-skin.html?page=1



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu