marți, 28 mai 2013

Incalzirea globala demascata: potrivit raportului NASA, dioxidul de carbon, de fapt, raceste atmosfera

Practic, tot ce vi s-a spus de catre comunitatea stiintifica si presa in legatura cu pretinsele actiuni nocive ale gazelor de sera si in mod particular ale dioxidului de carbon, par a fi false potrivit noilor informatii oferite de Centrul de Cercetare Langley al NASA. Se pare ca toate aceste gaze de sera din atmosfera, despre care Al Gore si toti ceilalti raspandaci fraudulosi ai incalzirii globale clamau ca supraincalzesc si distrug planeta, de fapt o racesc, potrivit noilor dovezi.


Potrivit Principia Scientific International (PSI), Martin Mlynczak si colegii sai de la NASA au urmarit emisiile infrarosii din atmosfera superioara a pamantului in timpul si dupa o furtuna solara recenta care a avut loc intre 8 si 10 martie. Ei au descoperit ca majoritatea vastei energii emisa de soare prin imensa ejectie de masa coronala (EMC) a fost reflectata in spatiu si nu depozitata in atmosfera inferioara a pamantului.
Rezultatul a fost, in ansamblu, un efect de racire care contrazice vadit afirmatiile facute de divizia proprie de climatologie a NASA, potrivit carora gazele de sera cauzeaza incalzire globala.
Asa cum ilustreaza informatiile colectate prin folosirea sondarea atmosferei folosind emisiile radiometrice in banda larga – Sounding of Atmosphere using Broadband Emission Radiometry (SABER), atat dioxidul de carbon (CO2), cat si oxidul nitric (NO), gaze de sera care se gasesc din abundenta in atmosfera superioara a pamantului, reflecta energia termica si nu o absorb.
“Dioxidul de carbon si oxidul nitric sunt termostate naturale”, afirma James Russell de la Universitatea Hampton, care a fost unul dintre investigatorii de varf ai studiului inovator SABER. “Cand atmosfera superioara (sau “termosfera”) se incalzeste, aceste molecule fac tot posibilul sa directioneze caldura inapoi in spatiu”.







Aproape toate radiatiile termale generate de soare nu sunt lasate de CO2 sa intre in atmosfera inferioara


Potrivit informatiilor, pana la 95% din radiatiile solare sunt impinse inapoi in spatiu atat de CO2, cat si de NO in atmosfera superioara. Fara aceste elemente necesare, cu alte cuvinte, pamantul nu ar fi capabil sa absoarba cantitatile potentiale devastatoare de energie solara care ar topi calotele polare si ar distruge planeta.
“Socanta descoperire contrazice vadit asa numita teorie a gazelor de sera potrivit careia mai mult CO2 inseamna mai multa incalzire pentru planeta”, scriu H. Schreuder si J. O`Sullivan pentru PSI. “Acestei noi informatii convingatoare oferite de NASA demonteaza acea notiune si reprezinta o uriasa rusine pentru directorul climatolog, Dr. James Hansen si pentru echipa se da la GISS – NASA.
Dr. Hansen este, desigur, un activist declarat al incalzirii globale, care a ajutat la declansarea isteriei in masa a incalzirii globale in Statele Unite, inca din 1988. Imediat dupa publicarea noului studiu SABER, Dr. Hansen s-a retras in mod convenabil din cariera sa de climatolog la NASA si se pare ca isi va dedica timpul stiintei si atragerea atentiei tinerilor asupra implicatiilor acesteia.


Autor: Ethan A. Huff


Sursa: http://www.naturalnews.com/040448_solar_radiation_global_warming_debunked.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu