marți, 7 mai 2013

Astazi aflam cine sunt tradatorii! Astazi vom afla cine sunt deputatii sau partidele care condamna la asimilare sute de mii de romani din Balcani

Tradatorii sunt o specie aparte care populeaza clasa politica romaneasca dar si institutii ale statului roman. Unii isi tradeaza electoratul, altii isi tradeaza principiile, unii isi tradeaza partidul, dar de departe cei care sunt cei mai ticalosi sunt cei care isi tradeaza Credinta si Neamul.







 Pe cei din ultima categorie, prezenti la Camera Deputatilor, ii vom identifica in functie de cum vor vota pentru modificarea Legii romanilor de pretutindeni acolo unde, pentru prima data, denumirile istorice ale romanilor de pretutindeni vor fi trecute in lege.
Romanian Global News are informatii ca lobby-ul desfasurat de agenturile Serbiei, Greciei, Bulgariei, Ucrainei dar si a SIS-ului de la Chisinau care isi desfasoara activitatea in Romania s-a activat si prin tot felul de agenti de influenta, de la fosti si actuali securisti care au fost racolati cand s-au aflat la post in tarile respective pana la oameni de afaceri apropiati de interesele statelor mentionate, cu totii s-au mobilizat pentru ca proiectul de modificare a legii sa nu treaca.
Multi dintre acesti agenti de influenta sunt in structurile statului roman sau in Parlament.
Ei vor incerca sa determine un vot negativ la o cerere legitima a a romanilor (moldoveni, aromani, meglenoromani, vlahi, istroromani..etc) din jurul frontierelor si Balcani care vor ca denumirile istorice romanesti pe care ei inca le poarta sa fie recunoscute de tara Mama, si nimeni sa nu le mai spuna ca nu sunt romani. Punctul lor este ferm sprijinit de cel mai inalt for stiintific al romanilor, Academia Romana.
Asa cum Germania recunoaste ca germani pe cei care se numesc svabi sau sasi sau nemti sau allemande asa si romanii nostri, indiferent cum sunt numiti sau se autodenumesc ei, doresc aceasta recunoastere.
Tradatorii vor incerca sa-si justifice tradarea prin tot felul de scuze. De la stricarea relatiilor cu “tarile vecine si prietene” pana la “nu ne lasa Bruxellul” sau “trebuie sa mai lucram pe text” etc.
Numai ca atunci cand iti tradezi Neamul orice scuza devine acuza, iar cel care o face, indiferent de pozitie si de scuze devine doar un tradator. Nimic mai mult! Iar aceasta tradare il va urmari permanent chiar si dincolo de mormant la Judecata de apoi.
Romanian Global News
Articol unic: Legea nr. 299 din 13 noiembrie 2007 privind sprijinul acordat romanilor de pretutindeni, se modifica dupa cum urmeaza:
Articolul 1, alineatul (1) a) se modifica si va avea urmatorul cuprins:
Art. 1. alin (1) a) drepturile persoanelor care isi asuma in mod liber identitatea culturala romana – persoanele de origine romana cele apartinand filonului lingvistic si cultural romanesc, care locuiesc in afara frontierelor Romaniei, indiferent de modul in care acestia sunt apelati (armani, armanji, aromani, basarabeni, bucovineni, cutovlahi, daco-romani, farseroti, herteni, istro-romani, latini dunareni, macedoromani, macedo-romani, maramureseni, megleniti, megleno-romani, moldoveni, moldovlahi, rramani, rumani, valahi, vlahi,vlasi, volohi, macedo-armanji, precum si toate celelalte forme lexicale inrudite semantic cu cele de mai sus), denumite in continuare romani de pretutindeni;
“Delegatia romanilor timoceni a multumit senatului pentru votul dat la modificarile aduse Legii romanilor de pretutindeni, subliniind ca votarea acestor modificari care legifereaza denumirile istorice ale romanilor vin sa repare o nedreptate istorica cu multe consecinte pentru romanii din Balcani dar nu numai….
Ca si la Senat, delegatia din Timoc a facut apel la deputatii romani sa voteze initiativa de introducere in Legea romanilor de pretutindeni a denumirilor istorice ale romanilor de pretutindeni spunand ca numai cei care nu apara interesele romanesti ar putea vota impotriva unei asemenea legi.”
Modificarile la Lege vor fi votate marti 7 mai, a treia zi de Paste, in Camera Deputatilor. Astazi vom afla cine sunt deputatii sau partidele care tradeaza pe romanii din Balcani.


http://www.rgnpress.ro/rgn_13/categorii/politic/9176-astzi-aflm-cine-sunt-trdtorii-astzi-vom-afla-cine-sunt-deputaii-sau-partidele-care-condamn-la-asimilare-sute-de-mii-de-romani-din-balcani.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu