miercuri, 10 aprilie 2013

6 alimente care contribuie la o viata sexuala mai buna

Nimic nou, nimic palpitant, nicio traire si nicio emotie. Plictiseala in cuplu? Probleme cu functia erectila? Ati putea da vina pe o multime de lucruri cum ar fi copiii, durerile de cap sau o plictiseala evidenta perceputa intre dumneavoastra si partenerul sau partenera dumneavoastra. Dar v-ati gandit sa va uitati in farfurie?


Supraponderalitatea poate afecta, cu siguranta, libidoul. Am putea sapa in stiinta, dar este destul de evident si fara sa recurgem la acest lucru, nu-i asa? Mancati un meniu de la McDonald’s si, probabil, mai degraba v-ati intinde sa leneviti si sa va ganditi ca ati face dragoste decat sa va ridicati si chiar sa o faceti. Este mai recomandata o masa mai usoara, cu alimente proaspete, o masa buna, sanatoasa si aveti mai multe sanse sa finalizati dorinta la care va gandeati.
Ceea ce manancati poate juca un rol important in viata dumneavoastra sexuala, dar nu in cat de multe lucruri rele mancati. Consumati suficiente alimente afrodiziace atunci cand acest lucru chiar conteaza?


Destul de amuzant, cu cat este mai mirositor, cu atat mai bine pare a fi cheia cu aceste alimente, mentionand in lista stridiile, sparanghelul si usturoiul. Dar ceea ce alimentele urat mirositoare, dar si cele care nu prezinta miros au in comun, consta in faptul ca sunt foarte bune pentru noi. Sunt alimente deosebit de sanatoase pe care ar trebui sa le consumam oricum, si ce ar fi rau in a obtine si un pic de ceva-ceva din asta?


Ce face ca aceste alimente sa starneasca dorinte si pasiuni?
Sparanghelul ofera o multime de acid folic, care poate creste productia de histamina, ceea ce determina atingerea orgasmului intr-un mod mai usor, atat in cazul barbatilor, cat si al femeilor.


Usturoiul este bogat in alicina, care creste fluxul de sange.


Proteinele pe care stridiile le furnizeaza promoveaza, cu certitudine, rezistenta. Cu toate acestea, ele au fost, de asemenea, asociate cu cresterea productiei de testosteron, care ridica libidoul in cazul ambelor sexe.


Ghimbirul este pomenit in Kama Sutra pentru capacitatea sa de a stimula fluxul de sange care face ca zonele erogene sa fie mult mai sensibile.


Ciocolata este alimentul “fii romantic”, pentru un motiv bun; ea incepe, uneori, o poveste de dragoste. Cacao contine feniletilamina, “produsul chimic al dragostei”, care promoveaza productia de dopamina in centrii de placere ai creierului. De asemenea, feniletilamina inspira senzatiile de euforie si de atractie, care fac o buna pereche cu efectele de relaxare ale triptofanului.


Avocado este denumit, de catre azteci, “ahuacuatl” sau “copacul testicul”. Cu un nume ca asta trebuie sa fie sexy. De fapt, in secolul al 16-lea, preotii catolici din Mexic au interzis consumul de avocado din cauza aspectului lui sexual evident.


Amintiti-va sa va procurati aceste alimente. Exista o multime de combinatii aici pentru a acoperi un aperitiv, un fel de mancare principal si un desert. Doar, sa nu mancati prea mult!


Sursa:


http://www.care2.com/greenliving/6-foods-to-eat-for-better-sex.html



6 alimente care contribuie la o viata sexuala mai buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu