joi, 11 aprilie 2013

Tristul Keanu Reeves

Tipul care citeste ziarul in metrou este Keanu Reeves.
Provine dintr-o familie cu probleme. Tatal sau a fost arestat cand el avea 12 ani pentru trafic de droguri, iar mama sa era stripteuză. Familia lui s-a mutat în Canada, unde a avut mai multi tati vitregi.
Si-a vazut iubita murind. Erau cale sa se casatoreasca, dar ea a murit într-un accident de mașină. Inainte de asta pierduse copilul. De atunci Keanu evita relațiile serioase sau sa aiba copii.
El este unul dintre putinele staruri de la Hollywood fara un conac. A spus: “Eu locuiesc intr-un apartament, am tot ce am nevoie, in orice moment, de ce sa aleg o casă goală?”
Unul dintre cei mai buni prieteni lui au murit in urma unei supradoze, River Phoenix (fratele lui Joaquin Phoenix). In același an, tatal lui Keanu a fost arestat din nou.
Sora lui mai mica a fost bolnava de leucemie. Astazi, ea este vindecata, iar el a donat 70% din caștigurile de pe urma filmului Matrix spitalelor care trateaza leucemia.
Intr-una din zilele lui de naștere, a ajuns intr-un un mic magazin de dulciuri si si-a cumparat un tort, incepand sa manance singur. Daca un fan s-ar fi apropiat de el, i-ar fi oferit o felie.
Nu are garzi de corp si nu poarta haine de lux.
Cand a fost intrebat de ce pare trist sau cand a fost numit “tristul Keanu”, a raspuns: “Voi aveti nevoie sa fiti fericiti pentru a trai, eu nu”.


Surse:


Facebook,
http://remycarreiro.com/a-life-you-wouldnt-wish-on-an-enemy-the-tragic-and-true-story-of-keanu-reeves/



Tristul Keanu Reeves

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu