sâmbătă, 27 aprilie 2013

Manichiura cu gel modele noi 2013


Mainile au un rol foarte important deoarece sunt cartea de vizita a femeii. Unghiile au nevoie de atentie multa si ingrijire. Dupa cum observam saloanele de cosmetica au devenit tot mai numeroase, pictura pe unghii si unghiile cu gel au devenit din ce in ce mai cautate.

Gelul de calitate folosit in manichiura nu isi va schimba niciodata culoarea in galben.
Manichiura cu gel este de durata, gelul tine pana la trei saptamani pe unghii, dupa aceste 3 saptamani, unghia avand nevoie de intretinere. Gelul pentru unghii este non-poros, fiind imposibil luarea vreunei ciuperci sau a altei infectii.

Aplicarea de gel sau acril pe unghii este cea mai moderna metoda, fie ca strat protector, fie sub forma unghiilor false construite din aceste materiale.

modele unghii 2013
Avantajele manichiurii cu gel:

Sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale (in cazul in care unghiile naturale nu cresc suficient, se rup sau se exfoliaza, ai prost obiceiul sa le rozi sau vrei o manichiura impecabila pentru o perioada de timp mai mare).

French permanent de durata (vrei o manichiura french clasica, perfecta care dureaza timp de cateva saptamani? Atunci visul tau devine realitate! Unghiile tale vor face fata tuturor incercarilor si vei scapa de micile imperfectiuni cum sunt denivelarile sau striurile de pe suprafaţa unghiei).

Unghiile tale pot fi lungi (in cazul in care unghiile tale naturale nu iti permit sa le pastrezi lungi, atunci protectia cu gel te va ajuta sa le mentii la lungimea pe care ti-o doresti, forma va fi mereu ideala, iar unghiile perfect simetrice).

gel pe unghie naturalaModele variate, personalizate sau unicate (pe unghiile false se pot face picturi, aplicatii tridimensionale sau piercing-uri).

Lacul de unghii rezista mai mult (daca vrei sa transformi french-ul clasic intr-o culoare plina de personalitate, poti oricand folosi oja ta preferata, pe gel oja se va mentine intacta mai mult timp decat pe unghia naturala si va avea un luciu perfect, daca te-ai plictisit de ea, nu-i nimic, o poti sterge si ramai cu aceeasi manichiura de la inceput).

Unghiile rupte se pot reface (unghia poate fi refacuta in asa fel incat nu o vei putea deosebi de cele naturale).

Pentru mai multe detalii puteti vizita http://madanails.ro/manichiura-cu-gel-cele-mai-bune-servicii-si-preturi/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu