luni, 15 aprilie 2013

Autoritatile americane au arestat un suspect de nationalitate saudita in atacul de la maratonul din Boston

O sursa din cadrul fortelor federale de securitate a confirmat publicatiei The Post ca in atacul de ieri de la linia de finish a maratonului din Boston si-au pierdut viata cel putin 12 persoane. Alte posturi de stiri informeaza ca si-ar fi pierdut viata doua persoane.


Potrivit Boston Globe, peste 100 de persoane ar fi ranite.
Autoritatile americane au identificat un suspect de nationalitate saudita, in varsta de 20 de ani, care se afla in acest moment intr-un spital necunoscut, sub paza, fiind ranit de srapnel. Tanarul ar fi fost prins de agenti la mai putin de doua ore de la atac.
Potrivit rapoartelor, autoritatile din Boston ar fi gasit alte doua dispozitive explozive, pe care le-au dezamorsat.
Politia din Boston s-ar afla in posesia unor imagini filmate de camerele de supraveghere, in care cineva aduce mai multe rucsacuri la locul unde au avut loc exploziile.
Politia a confirmat o a treia explozie, care a avut loc in biblioteca JFK din Boston, la mai putin de doua ore de la atacul de la linia de finish a maratonului. Aceasta explozie nu a facut victime.
Desi Obama a afirmat initial ca nu trebuie sa se traga concluzii pripite referitor la natura atacului, surse de la Casa Alba spun ca atacul cu bombe va fi tratat ca un act terorist, luandu-se deja masuri de securitate sporita la nivel national.


Surse:
Redflagnews
New York Post



Autoritatile americane au arestat un suspect de nationalitate saudita in atacul de la maratonul din Boston

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu