Congresmenul Jeff Duncan a intrebat-o pe Janet Napolitano, seful Departmanetului Securitatii Patriei, daca sauditul care ar avea legatura cu atentatul din Boston urmeaza a fi deportat pentru motive de “securitate nationala”. Napolitano a negat ca ar avea cunostinta despre deportarea persoanei in cauza.
“Persoana de interes” saudita, suspectata de implicare in atacul cu bombe de la maratonul din Boston, ar urma sa fie deportata din Statele Unite, “din motive de securitate nationala”, potrivit unui expert in terorism, care a remarcat ca aceasta mutare este “foarte neobisnuita”, mai ales ca miercuri a avut loc o intalnire ce nu era trecuta in agenda, intre presedintele Obama si ministrul saudit de externe, printul Saud al-Faisal.
Incercarea de a acoperi o posibila legatura saudita cu atacul din Boston ar putea explica de ce autoritatile se zbat sa isi indrepte versiunile oficiale dupa ce au aparut miercuri pe internet foarte multe fotografii care prezinta numerosi suspecti care duc in spate rucsacuri mari, multi dintre ei cu aspect specific Orientului Mijlociu, precum si doi indivizi care par a fi angajati ai firmei private militara / de securitate Craft International.
FBI a anuntat o conferinta de presa pentru miercuri, dar a fost anulata, la cateva ore dupa ce fotografiile au fost vizualizate online de milioane de oameni. Agentia federala a blamat presa pentru raportari eronate, declarand ca “aceste povestiri au adesea consecinte neintentionate”.
CNN, de asemenea, a facut cale intoarsa dupa ce au anuntat initial ca un suspect a fost arestat, fapt ce ulterior a fost negat de autoritati. Rapoartele cu privire la “o persoana cu ten inchis” arestata au fost mai tarziu inlaturate.
Potrivit lui Steve Emerson, expert in terorism, Abdul Rahman Ali Alharbi , in varsta de 20 de ani, de nationalitate saudita si suspectat a fi fost implicat in atacul de luni, urmeaza a fi deportat in mare graba.
Alharbi a fost pus sub paza armata la spital, a fost vizitat de catre diplomatul saudit Azzam bin Abdel Karim, iar mai tarziu apartamentul sau a fost perchezitionat de agenti federali si statali.
“Tocmai am aflat de la sursele mele ca urmeaza a fi deportat marti din motive de securitate nationala, ceea ce este neobisnuit”, a spus Emerson postului TV Fox News.
Stirile urmeaza cu o intalnire neprogramata la Casa Alba intre presedintele Obama si ministrul saudit de externe, printul Saud al-Faisal in cursul zilei de miercuri. “Intalnirea nu era mentionata in agenda publica a lui Obama”, raporteaza Reuters.
“Este foarte interesant, pentru ca asa se face cu Arabia Saudita. Nu le arestezi cetatenii. Ii deportezi, pentru ca ei nu vor sa fie jenati si acesta este modul in care ii domolim”, a spus Emerson gazdei emisiunii, Sean Hannity.
O sesiune foto programata la ora 10 dimineata cu John Kerry si ministrul saudit de externe marti dimineata, cu motivarea ca Kerry era obosit din cauza programului sau incarcat, explicatie pe care jurnalistii au refuzat sa o inghita, precum Matt Lee, de la Associated Press, care i-a spus purtatorului de cuvant Patrick Ventrell: “Mi-e greu sa cred ca va asteptati sa credem ca acesta este adevaratul motiv”.
Asa cum documenteaza Joe Kovacs, de la World Net Daily, “studentul saudit Alharbi are acelasi nume de familie cu al unui clan saudit important, care include agenti operativi al-Qaida”.
Clanul Alharbi are o activitate indelungata in cadrul al-Qaida. Khaled bin Ouda bin Mohammed al-Harbi, de exemplu, este un cetatean saudit, care s-a alaturat grupului de mujahedini ai lui Osama bin Laden la mijlocul anilor `90. El s-a predat autoritatilor saudite in 2004, in cadrul unui acord de gratiere.
Potrivit BBC, Khaled Alharbi a fost casatorit cu fiica lui Ayman al-Zawahri, numarul 2 din al-Qaida, aparand impreuna cu bin Laden intr-o inregistrare video in care laudau atacurile de la 11 Septembrie 2001.
Un alt agent operativ de top din al-Qaida este Adel Radi Saqr al-Wahabi al-Harbi, un cetatean saudit identificat de Departamentul de Stat drept “un membru cheie al retelei al-Qaida care activeaza in Iran”.
Avand in vedere ca administratia Obama a trimis peste jumatate de miliard de dolari iar CIA transporta arme rebelilor FSA din Siria, care au declarat credinta fata de al-Qaida, fiind condusi de aceasta, posibilitatea ca un atac condus pe teritoriu american de catre un asemenea militant ar dauna grav Casei Albe.
Comentatorul radio Michael Savage a lansat miercuri o teorie potrivit careia politiei din Boston i s-a cerut sa anuleze conferinta de presa de catre administratia Obama si FBI, pentru ca ministrul saudit de externe a solicitat ca suspectului sa i se permita sa iasa din tara.
Asa cum Infowars a subliniat miercuri, iar Anthony Gucciardi a confirmat ulterior, doi indivizi suspecti au fost identificati la locul deflagratiilor, purtand imbracaminte identica (unul alb, celalalt cu ten inchis), care par a fi angajati ai Craft International, o firma privata militara si de securitate, de tip Blackwater.
Avand in vedere ca bombele folosite in atac au fost ascunse in rucsacuri negre, ale caror ramasite au fost gasite la distanta foarte mica de locurile exploziilor, se pune intrebarea de ce angajati ai unei firme private militara / de securitate care aveau rucsacuri negre si vorbeau la telefoane mobile au fost fotografiati la mai putin de 10 metri de locurile exploziilor, la cateva momente dupa ce acestea au avut loc?
Cei doi barbati nu sunt maratonisti, cu siguranta, si nu erau implicati in actiuni de salvare. Cine sunt ei? Aflarea identitatilor acestora ar fi putut conduce la anularea conferintei de presa a FBI? Au fost ei implicati, oare, in exercitiile de identificare si dezamorsare de bombe dinaintea deflagratiilor, exercitii care au fost raportate de martori oculari?
Daca s-ar afla ca administratia Obama protejeaza complicii atacurilor cu bomba din Boston din motive politice, scandalul ar face atacurile din Benghazi sa paleasca, conducand in mod evident catre proceduri de punere sub acuzare.
Autor: Paul Joseph Watson
Sursa: Infowars
Obama incearca sa musamalizeze legatura sauditului cu atentatul din Boston?
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu